Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.duben 19:18

Možná by částečně pomohlo jelita před vložením do trouby propíchat špejlí. Ale stejně nechápu v čem je problém. Právě prasklá a patřičně vypečená domácí jelítka servírovaná na talíř včetně křupavého střívka, k tomu pak kysané zelí a brambůrky přece jsou ta pravá mňamka! Pokud ovšem míníte nějaký paskvil ze supermarketu, pak mám pouze jednu radu – hoďte je slepicím. Snad si je neotrávíte.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.duben 19:20

Možná by částečně pomohlo jelita před vložením do trouby propíchat špejlí. Ale stejně nechápu v čem je problém. Právě prasklá a patřičně vypečená domácí jelítka servírovaná na talíř včetně křupavého střívka, k tomu pak kysané zelí a brambůrky přece jsou ta pravá mňamka! Pokud ovšem míníte nějaký paskvil ze supermarketu, pak mám pouze jednu radu – hoďte je slepicím. Snad si je neotrávíte.
Doplňuji:
ad pí. ocko – jsme spřízněné duše., u nás byl řezníkem praděd, děda i otec. Já se nevydařil.