Odpověděl/a – 3.duben 19:18
Možná by částečně pomohlo jelita před vložením do trouby propíchat špejlí. Ale stejně nechápu v čem je problém. Právě prasklá a patřičně vypečená domácí jelítka servírovaná na talíř včetně křupavého střívka, k tomu pak kysané zelí a brambůrky přece jsou ta pravá mňamka! Pokud ovšem míníte nějaký paskvil ze supermarketu, pak mám pouze jednu radu – hoďte je slepicím. Snad si je neotrávíte.
Odpověděl/a – 3.duben 19:20
Možná by částečně pomohlo jelita před vložením do trouby propíchat
špejlí. Ale stejně nechápu v čem je problém. Právě prasklá a
patřičně vypečená domácí jelítka servírovaná na talíř včetně
křupavého střívka, k tomu pak kysané zelí a brambůrky přece jsou ta
pravá mňamka! Pokud ovšem míníte nějaký paskvil ze supermarketu, pak mám
pouze jednu radu – hoďte je slepicím. Snad si je neotrávíte.
Doplňuji:
ad pí. ocko – jsme spřízněné duše., u nás byl řezníkem praděd,
děda i otec. Já se nevydařil.