Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.březen 12:28

Jestli myslíš lívanečky, tak já je dělám tak, že do jednoho bílého jogurtu vklepnu jedno vajíčko, přidám 1 vanilkový cukr, rozředím mlékem a přidám nastrouhaná jablka. Zahustím hladkou moukou a přidám trochu prášku do pečiva. Pak stačí smažit v lívačníku nebo dělat kopečky a ty rozetřít na placičky na pánvi. Z obou stran dozlatova – horké obaluji ve skořicovém cukru. Lahůdka! 🙂
(Ta jablka tam dávat nemusíš, můžeš je pak mazat třeba nugetou, povidly nebo nějakým oblíbeným džemem.)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.březen 17:54

Jestli myslíš lívanečky, tak já je dělám tak, že do jednoho bílého jogurtu vklepnu jedno vajíčko, přidám 1 vanilkový cukr, rozředím mlékem a přidám nastrouhaná jablka. Zahustím hladkou moukou a přidám trochu prášku do pečiva. Pak stačí smažit v lívačníku nebo dělat kopečky a ty rozetřít na placičky na pánvi. Z obou stran dozlatova – horké obaluji ve skořicovém cukru. Lahůdka! 🙂
(Ta jablka tam dávat nemusíš, můžeš je pak mazat třeba nugetou, povidly nebo nějakým oblíbeným džemem.)
Doplňuji:
Přesně tak, jak dopsala ReHu. Já to dělám od oka, nikdy nic nevážím. V těstě nesmí stát lžíce, ale nesmí stékat. Takové bramborákové těsto, hustší než na palačinky – jestli tohle pomůže…