Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.březen 22:42

Zajímavá otázka. Myslím že taková zkušenost vyplývá ze vzájemné neznalosti. Ona zneužívá tvého gentlemanství, což se jí zjevně líbí víc než sex. Ty zas neodhadneš kdy na ní neomaleně skočit, což by se jí asi také líbilo. Každopádně to nebude dobrý vztah a hádala bych ani dobrý sex. Vezmi ji na nějakou šíleně únavnou procházku, dojde jí dech a pak budeš víc ty ten aktivní prvek (nikoliv závislý na tom co vymyslí ona) a můžeš se rozhodnout zda tě baví s ní trávit čas a jak.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.březen 12:27

Zajímavá otázka. Myslím že taková zkušenost vyplývá ze vzájemné neznalosti. Ona zneužívá tvého gentlemanství, což se jí zjevně líbí víc než sex. Ty zas neodhadneš kdy na ní neomaleně skočit, což by se jí asi také líbilo. Každopádně to nebude dobrý vztah a hádala bych ani dobrý sex. Vezmi ji na nějakou šíleně únavnou procházku, dojde jí dech a pak budeš víc ty ten aktivní prvek (nikoliv závislý na tom co vymyslí ona) a můžeš se rozhodnout zda tě baví s ní trávit čas a jak.
Doplňuji:
Musím doplnit, že se slečna vzdává zodpovědnosti a na to bych si dala velký pozor. Vztah kdy máme sice dítě ale může za to muž a tak musí platit a starat se a žena se staví k věci jako politikové co říkají že je voliči zvolili…potěš pán Bůh 🙂