Odpověděl/a – 19.únor 18:57
Sklenice vody se podává z těchto několika důvodů.Voda :
Jinak jestli se jedná o cappuccino nebo espresso nebo latte macchiato je to jedno.Jenom dodám,že tzv.„turek“ je noční můra pro žaludek.Káva/logr se louhuje do poslední vteřiny vypití.V kvalitním klasickém espressu,tj kvalitou a množstvím cca 3–4cl (dle značky) je mnohem méně kofeinu než v "českém"espressu,natož v turku.
Odpověděl/a – 19.únor 20:06
Sklenice vody se podává z těchto několika důvodů.Voda :
Jinak jestli se jedná o cappuccino nebo espresso nebo latte macchiato je to
jedno.Jenom dodám,že tzv.„turek“ je noční můra pro žaludek.Káva/logr
se louhuje do poslední vteřiny vypití.V kvalitním klasickém espressu,tj
kvalitou a množstvím cca 3–4cl (dle značky) je mnohem méně kofeinu než v
„českém"espressu,natož v turku.
Doplňuji:
Jinak naprosto souhlasím se Suaedou.To co v restauracích ,barech nebo
kavárnách vydávají za "espresso“ je vlastně obarvená voda s dřevitou
pachutí.Vůbec nejde o značku kávy,je to o přípravě.