Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.únor 16:07

Konzervy ani pytlíky ne, já je beru jako škodnou! Jsem jako když dělníci v manufakturách rozbíjeli stroje, které za ně dělali práci. 🙂
Vařit mne baví a myslím, že jsem dost zručná a nelopotím se s tím. Ráda experimentuji, vymýšlím dobroty a zkouším novinky
Oběd – lze-li to tak ještě nazvat, máme až teď, protože dřív to nešlo.
Nedávno jsem si koupila Culinarii Francie a tak jsem zkusila lahůdku – kuřecí prsa nadívaná mrkví a celerem s tymiánem. Osmaží se na másle, přidá se najemno nakrájená šalotka, vše se podlije vínem a vývarem a krátce podusí. Je to jednoduché, je to za chvilku a je to lahůdka. S basmati rýží to nemá chybu. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.únor 16:13

Konzervy ani pytlíky ne, já je beru jako škodnou! Jsem jako když dělníci v manufakturách rozbíjeli stroje, které za ně dělali práci. 🙂
Vařit mne baví a myslím, že jsem dost zručná a nelopotím se s tím. Ráda experimentuji, vymýšlím dobroty a zkouším novinky
Oběd – lze-li to tak ještě nazvat, máme až teď, protože dřív to nešlo.
Nedávno jsem si koupila Culinarii Francie a tak jsem zkusila lahůdku – kuřecí prsa nadívaná mrkví a celerem s tymiánem. Osmaží se na másle, přidá se najemno nakrájená šalotka, vše se podlije vínem a vývarem a krátce podusí. Je to jednoduché, je to za chvilku a je to lahůdka. S basmati rýží to nemá chybu. 🙂
Doplňuji:
Ad Illines: Bratislavská omáčka zní velice zajímavé, zkusím ji „vygooglovat“.
🙂