Odpověděl/a – 12.únor 16:07
Konzervy ani pytlíky ne, já je beru jako škodnou! Jsem jako když
dělníci v manufakturách rozbíjeli stroje, které za ně dělali práci.
🙂
Vařit mne baví a myslím, že jsem dost zručná a nelopotím se s tím.
Ráda experimentuji, vymýšlím dobroty a zkouším novinky
Oběd – lze-li to tak ještě nazvat, máme až teď, protože dřív to
nešlo.
Nedávno jsem si koupila Culinarii Francie a tak jsem zkusila lahůdku –
kuřecí prsa nadívaná mrkví a celerem s tymiánem. Osmaží se na másle,
přidá se najemno nakrájená šalotka, vše se podlije vínem a vývarem a
krátce podusí. Je to jednoduché, je to za chvilku a je to lahůdka.
S basmati rýží to nemá chybu. 🙂
Odpověděl/a – 12.únor 16:13
Konzervy ani pytlíky ne, já je beru jako škodnou! Jsem jako když
dělníci v manufakturách rozbíjeli stroje, které za ně dělali práci.
🙂
Vařit mne baví a myslím, že jsem dost zručná a nelopotím se s tím.
Ráda experimentuji, vymýšlím dobroty a zkouším novinky
Oběd – lze-li to tak ještě nazvat, máme až teď, protože dřív to
nešlo.
Nedávno jsem si koupila Culinarii Francie a tak jsem zkusila lahůdku –
kuřecí prsa nadívaná mrkví a celerem s tymiánem. Osmaží se na másle,
přidá se najemno nakrájená šalotka, vše se podlije vínem a vývarem a
krátce podusí. Je to jednoduché, je to za chvilku a je to lahůdka.
S basmati rýží to nemá chybu. 🙂
Doplňuji:
Ad Illines: Bratislavská omáčka zní velice zajímavé, zkusím ji
„vygooglovat“.
🙂