Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 18:12

Tak to nechápu , možná krájíš maso po vlákně pak je stále takové…no nedá se ukousnout , rozžvýkat.
Maso musíš krájet přes vlákno a pak je to radost si na něm pochutnat. Pokud to tak děláš pak netuším, kde je zakopaný pes.
I když dělám pečeni …peču maso v kuse je měkoučké . Jisté je že to chce čas, cca hodinu i déle .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 18:21

Tak to nechápu , možná krájíš maso po vlákně pak je stále takové…no nedá se ukousnout , rozžvýkat.
Maso musíš krájet přes vlákno a pak je to radost si na něm pochutnat. Pokud to tak děláš pak netuším, kde je zakopaný pes.
I když dělám pečeni …peču maso v kuse je měkoučké . Jisté je že to chce čas, cca hodinu i déle .
Doplňuji:
Opravdu někdy u řezníka uříznou maso, že si říkám …to snad nemůže ani přeci být možné…neznají nic o mase .Tak to pak řeknu ,že to nechci . Poruč si vždy pěkný kousek, aby se ti dobře krájel, vždyť si to platíš, tak chceš za svoje peníze kvalitní zboží. Nedej se odbýt.