Odpověděl/a – 27.květen 14:51
Jednoduché i zdravé- omelety podobné bramborákům: Nastrouhá se různá zelenina, vhodná je kořenová (mrkev, celer, cibule, brokolice), přidá se mouka, koření dle chuti, smíchá se to v tekuté těsto a připravuje jako bramboráky. Zdravé je to podle míry oleje. Když se placky připravují na nepřilnavé pánvi, stačí 1 lžička na 1 placku- a to je zdravé. Já tu zeleninu různě kombinuji, tak se mi to nikdy nepřejí.
Odpověděl/a – 27.květen 15:28
Jednoduché i zdravé- omelety podobné bramborákům: Nastrouhá se různá
zelenina, vhodná je kořenová (mrkev, celer, cibule, brokolice), přidá se
mouka, koření dle chuti, smíchá se to v tekuté těsto a připravuje jako
bramboráky. Zdravé je to podle míry oleje. Když se placky připravují na
nepřilnavé pánvi, stačí 1 lžička na 1 placku- a to je zdravé. Já tu
zeleninu různě kombinuji, tak se mi to nikdy nepřejí.
Doplňuji:
Butani, tom: chlapi, nezapomeňte k tomu bůčku sádlo, nebo
majonézu 😁