Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 9:31

Neberete hormonální antikoncepci? Já já užívala pět let… Přítel už ze mě pak vyšiloval, jak jsem byla náladová … Říkal, že není normální, aby se chlap těšil, až ženská bude mít menzes! … Tak jsem si nechala dát kombinovanou antikoncepci a od té doby je všechno v pohodě… jsem sice náladová, ale tak normálně, jako každá ženská! :)))

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.květen 9:50

Neberete hormonální antikoncepci? Já já užívala pět let… Přítel už ze mě pak vyšiloval, jak jsem byla náladová … Říkal, že není normální, aby se chlap těšil, až ženská bude mít menzes! … Tak jsem si nechala dát kombinovanou antikoncepci a od té doby je všechno v pohodě… jsem sice náladová, ale tak normálně, jako každá ženská! :)))
Doplňuji:
Aha, někdy za to tedy může únava, stres, starosti.. Většinou jsme ovlivněny negativní energii.. Pesimistu z člověka uděláte strašně snadno, ale optimista to je „umění“… :) Já jsem od malička taková, že na všem vidím to špatné, nevím proč, snažím se to změnit.. Ale tak či tak, když přijedeme z dovolené, na které se mi líbilo, na otázku jak jste se měli, odpovím vždycky, že třeba fajn, ale! … byli tam komáři, drahé jídlo, ošklivý pokoj atd atd.. nepodstatný věci, který jsem při pobytu nevnímala, ale jak se na mě vzpomenu zpětně, tak jsem naštvaná.. :D Proto je důležité mít po boku člověka, který Vás usměrní a nenápadně Vás nutí do změn v chování…
Někdy se nám nálada změní z ničeho nic, bez zjevné příčiny a na otázku, Co Ti je pak nejsme schopní odpovědět, protože nějak, sami nevíme co se stalo? To je normální u každého.. Hlavně u nás žen je to proto, že my pořád přemýšlíme… přemýšlíme, když koukáme na televizi, když jíme, i při sexu přemýšlíme jaké to je.. před spaním si nadábáme, abychom už nepřemýšlely a spaly! Proto se nám tak často mění náladu, v duchu si na něco vzpomeneme, a je to.. Ani si to neuvědomíme, nad tím jsme to přemýšleli a dobrá nálada je v háji..
Chlapy to mají jinak, zapnou si televizi, a přejdou do „krabice prázdna“ a nemyslí na nic… nevnímají.. Viděla jsem o tom výborné video od jednoho amerického psychologa.. Do té doby jsem vždycky byla naštvaná, když mi partner na otázku – Na co myslíš? (Když se tvářil, jako když mu nadloube..) Odpověděl na nic.. :D Nechápala jsem, že dokáže na nic nemyslet… :)

http://youtu.be/SUm­CRrKYwBQ
Tady je to video, třeba se i pobavíte.. :)