Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.květen 13:39

Maminka i já máme stejný problém… Není žádná práce.. Mě je 20, mám vystudovanou Silnoproudou energetiku – prý obor, kde je nedostatek zaměstatců a za rok obepisování firem jsem nesehnala absolutně nic! :( Je to děs!!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.květen 11:01

Maminka i já máme stejný problém… Není žádná práce.. Mě je 20, mám vystudovanou Silnoproudou energetiku – prý obor, kde je nedostatek zaměstatců a za rok obepisování firem jsem nesehnala absolutně nic! :( Je to děs!!
Doplňuji:
Mimochodem, žiju v Praze.. Takže když nejde sehnat nic tady, tak jde jinde ano??? Je to hrůza a nikdo to neřeší… Já jsem z toho pomalu šílená… Protože je živý napůl rodiče a napůl přítel, se kterým žiju a já se jen válím doma! Je to hrůůůza!
Letos se hlásím na medicínu, od mala mě to zajímá, ale mám strach z krve a ostrých předmětů, takže pro mě zdrávka nebyla dobrou volbou (hlásím se na fyzioterapii) a pokud to nezvládnu, tak opravdu nevím, co budu dělat.. :( Jediná práce je např. v mcdonald, kde nikdo pracovat nechce – celou dobu Vás jen buzerují jako bandu blbců… Já omdlévám při teplotě 25°C, nesnesu horko a tam je na kuchyni v létě i 40°C… Takže opravdu propadám PANICE! :(