Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.březen 13:22

Jemen, Sýrie, (možná) Afghánistán Pákistán, Somálsko, Střdoafr. republika, Jižní Súdán, Niger, Burundi, Palestina, Mali, ČAD (a X afrických zemí), Haiti a pár dalších.

Ano, KLDR má jedny z nejhorších poměrů a je to bídá, ALE nemyslím si, že má zcela nejhorší poměry na světě. Má hlavně nejhorší pověst, většinou samozřejmě oprávněně, ale trochu přeceněně. Jsou státy, kde je extrémní chudoba, hladomor, hlad, žízeň, neuspokojitelné základní fyz. potřeby, prsotě obrovské nedostatky, vysoká kriminalia, nepokoje, nestabilita, války, nepokoje a ozbrojené konflitky. Takové faktory dělají z několika států ještě horší země, než z KLDR.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.březen 13:45

Jemen, Sýrie, Irák, Afghánistán, Pákistán, Nepál, Filipíny, Somálsko, Střdoafr. republika, Jižní Súdán, Súdán, Eritrea, Niger, Burundi, Palestina, Mali, ČAD, Mosambik, Burkina Faso, Kamerun, Etiopie, (prostě X afrických zemí), Haiti a pár dalších.
Všechny ty zmíněné země (a další) mají většinou horší poměry než KLDR. Je jich dost.

Ano, KLDR má jedny z nejhorších poměrů a je to bídá, ALE nemyslím si, že má zcela nejhorší poměry na světě. Má hlavně nejhorší pověst, většinou samozřejmě oprávněně, ale trochu přeceněně (nejznámější „negativní stát“ s nejhorším režimem). Jsou však státy, kde je extrémní chudoba, hladomor, hlad, žízeň, neuspokojitelné základní fyz. potřeby, prostě obrovské nedostatky, vysoká kriminalia, nepokoje, nestabilita, války a ozbrojené konflitky. Diktatury, anarchie a situace – horší než v KLDR (pro život, pro celý stát). Takové faktory dělají z několika států ještě horší země, než ze Severní Korey.
Ekonomicky, průmyslově, bohatstvím, stabilitou, základními potřebami (potraviny, voda, hygiena, atd), zdravím/zdravot­nictvím (nemoci), školstvím/gra­matikou, kriminalitou / násilnostmi, celkovými poměry – tak ano, jsou země JEŠTĚ s horšími poměry než má Severní Korea.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.březen 21:28

Jemen, Sýrie, Irák, Afghánistán, Pákistán, Nepál, Filipíny, Somálsko, Středoafr. republika, Jižní Súdán, Súdán, Eritrea, Niger, Burundi, Palestina, Mali, Čad, Mosambik, Burkina Faso, Kamerun, Etiopie, (prostě X afrických zemí), Haiti a pár dalších.
Všechny ty zmíněné země (a další) mají většinou horší poměry než KLDR. Je jich dost.

Ano, KLDR má jedny z nejhorších poměrů a je to bídá, ALE nemyslím si, že má zcela nejhorší poměry na světě. Má hlavně nejhorší pověst, většinou samozřejmě oprávněně, ale trochu přeceněně (nejznámější „negativní stát“ s nejhorším režimem). Jsou však státy, kde je extrémní chudoba, hladomor, hlad, žízeň, neuspokojitelné základní fyz. potřeby, prostě obrovské nedostatky, vysoká kriminalia, nepokoje, nestabilita, války a ozbrojené konflitky. Diktatury, anarchie a situace – horší než v KLDR (pro život, pro celý stát). Takové faktory dělají z několika států ještě horší země než ze Severní Korey.
Ekonomicky, průmyslově, bohatstvím, stabilitou, základními potřebami (potraviny, voda, hygiena, atd), zdravím/zdravot­nictvím (nemoci), školstvím/gra­matikou, kriminalitou / násilnostmi, celkovými poměry – tak ano, jsou země JEŠTĚ s horšími poměry, než má Severní Korea.