df

Vracíte se sem rádi po delší pauze jako já?

Za chvíli mě to tu zase začne prudit

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst, tituly před 260 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Herjulfson

Jo, aktuálně jsem tu nebyl několik měsíců, ale vždy jsem zvědav jestli se to neposunulo někam výše. Pak vidím, že ne … a následuje další pauza.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Pepa25

Mám to obráceně: poslední dobou jsem tu víc a spíš si jen dám občas pauzu. Jo, je to tu pořád nic moc.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Ano. Je to fajn pocit. Je dobré vědět, že jsme o nic nepřišli.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Nikdo tě sem nenutí.

0 Nominace Nahlásit

Kelt

To je tvůj problém. Normální člověk nejde se zapálenou pochodní do skladu hořlavin a výbušnin, pokud chce být živý a zdravý ještě potom.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
zjentek

Žádní ďáblové, elkon je zde vedoucí, to je jasné, mně totiž napsal tohle:

„Už jsem ti vícekrát psal, že hlouposti mě nezajímají. A ty zřejmě nemáš nic jiného na práci, než hlouposti vymýšlet a pak je vnucovat dál. Stále sem cpeš nějaké nesmysly, jako kdyby byla tvoje povinnost pořád se zde připomínat“ …

Přitom já se konkrétně jeho na nic neptal, ani mě nezajímá, takže JE TO VEDOUCÍ, rozený vůdce, to je jasné 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Herjulfson

Elkone děkuji, že si mi otevřel oči. Teď už to konečně vím.

df

Kurnik, stačí jedno otrávené jablko a už je otrávený celý strom. Ach, elkone elkone.

df

Elkon: to je možné. Mám takový pocit, že spíš tebe tu pořád něco nutí. Něco jako ďáblové

zjentek

Žádní ďáblové, elkon je zde vedoucí, to je jasné, mně totiž napsal tohle:

„Už jsem ti vícekrát psal, že hlouposti mě nezajímají. A ty zřejmě nemáš nic jiného na práci, než hlouposti vymýšlet a pak je vnucovat dál. Stále sem cpeš nějaké nesmysly, jako kdyby byla tvoje povinnost pořád se zde připomínat“ …

Přitom já se konkrétně jeho na nic neptal, ani mě nezajímá, takže JE TO VEDOUCÍ, rozený vůdce, to je jasné 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

Nový příspěvek