Jo, aktuálně jsem tu nebyl několik měsíců, ale vždy jsem zvědav jestli se to neposunulo někam výše. Pak vidím, že ne … a následuje další pauza.
0 Nominace Nahlásit |
Mám to obráceně: poslední dobou jsem tu víc a spíš si jen dám občas pauzu. Jo, je to tu pořád nic moc.
0 Nominace Nahlásit |
To je tvůj problém. Normální člověk nejde se zapálenou pochodní do skladu hořlavin a výbušnin, pokud chce být živý a zdravý ještě potom.
0
před 260 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádní ďáblové, elkon je zde vedoucí, to je jasné, mně totiž napsal tohle:
„Už jsem ti vícekrát psal, že hlouposti mě nezajímají. A ty zřejmě nemáš nic jiného na práci, než hlouposti vymýšlet a pak je vnucovat dál. Stále sem cpeš nějaké nesmysly, jako kdyby byla tvoje povinnost pořád se zde připomínat“ …
Přitom já se konkrétně jeho na nic neptal, ani mě nezajímá, takže JE TO VEDOUCÍ, rozený vůdce, to je jasné 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Žádní ďáblové, elkon je zde vedoucí, to je jasné, mně totiž napsal tohle:
„Už jsem ti vícekrát psal, že hlouposti mě nezajímají. A ty zřejmě nemáš nic jiného na práci, než hlouposti vymýšlet a pak je vnucovat dál. Stále sem cpeš nějaké nesmysly, jako kdyby byla tvoje povinnost pořád se zde připomínat“ …
Přitom já se konkrétně jeho na nic neptal, ani mě nezajímá, takže JE TO VEDOUCÍ, rozený vůdce, to je jasné 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Drap | 8205 | |
led | 4067 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |