Avatar uživatele
Pokročilý

facebook blokace

když si někoho na facebooku dám do blokace.. tím pádem neuvidím jeho profil a on můj taky ne ale jak je to se zprávami? zůstane konverzace viditelná a nebo též úplně zmizí... a pokud nezmizí jde to nějak udělat aby zmizela na obou profilech?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Na obou profilech zustane konverzace viditelna. Pokud vim, tak to smazat nejde


Avatar uživatele
Pokročilý

Nejde. Konverzace zůstane, pouze se Vám zablokuje okno pro odesílání další zprávy a nedostanete se ze zpráv kliknutím na jméno druhého (odstraní se i jeho fotka, atp.)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Počítače a internet

Zlatý Bedy 1525
Zlatý Michal Kole 1198
Zlatý mosoj 1028
Zlatý Hlada 948
Zlatý ge0rge 894
Zlatý www 829
Zlatý led 820
Zlatý badisko 818
Zlatý gecco 795
Zlatý arygnoc 674

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.