Dnes jsem zapnul PC a nic se nedělo.
Dobrý den,nevíte čím by to mohlo být,že jsem dnes zapnul počítač-a nic se nedělo-obrazovka byla černá nic na ni nenabíhalo(samozřejmě byla zaplá),byl jsem nucen počítač na tvrdo vypnout-takhle se to stalo dvakrát,počítač jsem nechal být-už jsem chtěl volat do servisu,ale po asi půl hodině jsem PC znovu zapnul a vše naběhlo jako vždy.
Nevíte čím by to mohlo být???
Viry jsem žádné nechytl,programů nemám moc,PC je docela výkonný,sem tam hraji CSKO a dívám se na internet nebo někdy stahuji filmy.
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10
- Následovat
- Nahlásit
- Před 300 dny
Diskuze: žádný příspěvek
Sdílet:
Nejlepší odpověď

Může haprovat zdroj.
-
Udělit odpovědi palec 2
Kdo udělil odpovědi palec? Hlada, briketka10
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 300 dny
Další odpovědi:

zřejmě interní disk, musela jsem koupit nový..
zálohovali mi data, což jsem 3 roky nedělala :(
noťas se mi taky ani nehnul :(
-
Udělit odpovědi palec 1
Kdo udělil odpovědi palec? Drap
- Nahlásit
- Vložena před 300 dny

Chce to zkontrolovat běžné věci, jestli jsou zastrčené všechny kabely, uvnitř počítače jestli vše pevně sedí. Dost možná to nic není. Zkusit třeba vypadá a tapu monitor apod. Mno pokud se to bude opakovat, tak to vypadá na hdd. Pokud by zlobil, tak ho pc nenajde a nepustí se win. Ale pokud by pc běželo a jen obraz ne, tak buď špatnej monitor, nebo pokud monitor nema signál tak je to grafika.
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 300 dny

Jestli nenaběhne ani BIOS, tak je vadný zdroj, mikrospínač tlačítka, s malou pravděpodobností něco zkratovaného, případně chyba na MB. Disk se dá vyloučit tak, že se odpojí. BIOS musí naběhnout i bez disku.
- Udělit odpovědi palec 0
- Nahlásit
- Vložena před 300 dny