Avatar uživatele
Pokročilý

Co uvidí druhá strana při přidání do ignoru na facebooku?

Pokud si přidám někoho na facebooku do ignoru, zaznamená to ta osoba nějak? Bude jí skryto například to, co mám na zdi apod. nebo to bude platit například až po přidání do ignoru? Tedy staré příspěvky uvidí a nově přidané už ne? A spadá do toho i to, že mne ta osoba neuvidí už nikdy na chatu?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

Uživatele můžete zablokovat a zrušit tak vzájemné přátelství. Tím dané osobě zabráníte, aby s vámi zahájila konverzaci nebo viděla příspěvky, které zveřejňujete na svém profilu Timeline.
Pokud něco budete komentovat ve skupinách, aplikacích nebo jiných sdílených místech, to blokovaná osoba uvidí.
Na chatu vás neuvidí.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Když dáš zablokovat objeví se z pravidla"omlouváme se,ale tato stránka již není dostupná"...je to oboustranné.

Ale můžeš a samozřejmě nemusíš zablokovaného opět odblokovat,tedy jestli tě ten dotyčný nemá na seznamu zablokovaných též.

Svůj seznam tebou zablokovaných osob najdeš: hlavní stánka - symbol visacího zámku - jak někomu zabráním,aby mě obtěžoval? - rozklikneš...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Počítače a internet

Zlatý Bedy 1525
Zlatý Michal Kole 1198
Zlatý mosoj 1028
Zlatý Hlada 949
Zlatý ge0rge 894
Zlatý www 829
Zlatý led 819
Zlatý badisko 818
Zlatý gecco 795
Zlatý arygnoc 674

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.