Zeptal/a se – 7.květen 17:22
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Hezké odpoledne.
Manžel teď donesl malý košík májovek. Máte nějaký váš(!) jednoduchý,
zaručený a chutný recept na jejich přípravu, aby vyniklo jejich zajímavé
aroma?
Díky. 🙂
Zeptal/a se – 7.květen 18:12
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Hezké odpoledne.
Manžel teď donesl malý košík májovek. Máte nějaký váš(!) jednoduchý,
zaručený a chutný recept na jejich přípravu, aby vyniklo jejich zajímavé
aroma?
Díky. 🙂
Doplňuji:
No, to jste mi ale dali! Takových zajímavých receptů! Děkuji všem.
🙂
Vyzkouším asi na smetaně, ale udělám to víc houbové, spíš jako ragú,
než přímo omáčku – aby to bylo pěkně husté. Dáme k tomu
vynikající Moskvu.
Zaujaly mne i pirožky, pár jich zkusím, ale bez uzeniny, tu nemusíme a
taky – aby vynikly ty houby! 🙂 – těsto mám. Slané pečivo máme
rádi, mohly by být dobré i studené.
Houby po čínskou znám, milujeme s rýží – také to dělám hodně
pálivé. S bramborami? Proč ne? Někdy zkusím. 🙂
I na ty roštěnky někdy dojde, ale jsme na chatě a nechce se mi tu patlat se
s masem, spíš rychlovku. Díky za inspiraci. 🙂
Už jsou očištěné – budu dělat jenom klobouky – jsou krásně
zdravé, jen pár „ochutnaných“ od havěti. Tak jdu na to!