Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.květen 17:22

Co s májovkami?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Hezké odpoledne.
Manžel teď donesl malý košík májovek. Máte nějaký váš(!) jednoduchý, zaručený a chutný recept na jejich přípravu, aby vyniklo jejich zajímavé aroma?
Díky. 🙂

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.květen 18:12

Co s májovkami?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Hezké odpoledne.
Manžel teď donesl malý košík májovek. Máte nějaký váš(!) jednoduchý, zaručený a chutný recept na jejich přípravu, aby vyniklo jejich zajímavé aroma?
Díky. 🙂
Doplňuji:
No, to jste mi ale dali! Takových zajímavých receptů! Děkuji všem. 🙂
Vyzkouším asi na smetaně, ale udělám to víc houbové, spíš jako ragú, než přímo omáčku – aby to bylo pěkně husté. Dáme k tomu vynikající Moskvu.
Zaujaly mne i pirožky, pár jich zkusím, ale bez uzeniny, tu nemusíme a taky – aby vynikly ty houby! 🙂 – těsto mám. Slané pečivo máme rádi, mohly by být dobré i studené.
Houby po čínskou znám, milujeme s rýží – také to dělám hodně pálivé. S bramborami? Proč ne? Někdy zkusím. 🙂
I na ty roštěnky někdy dojde, ale jsme na chatě a nechce se mi tu patlat se s masem, spíš rychlovku. Díky za inspiraci. 🙂
Už jsou očištěné – budu dělat jenom klobouky – jsou krásně zdravé, jen pár „ochutnaných“ od havěti. Tak jdu na to!