Zeptal/a se – 11.leden 17:21
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Právě peču kachnu a chci k ní udělat červené zelí. Máte nějakou vlastní (!) vychytávku, jak ho připravit, aby bylo obzvlášt lahodné? Díky.
Zeptal/a se – 11.leden 18:01
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Právě peču kachnu a chci k ní udělat červené zelí. Máte nějakou
vlastní (!) vychytávku, jak ho připravit, aby bylo obzvlášt lahodné?
Díky.
Doplňuji:
Díky! Jj, jsem velká experimentátorka, červené zelí dělám podobně jako
ty Hanulko, ale zahušťuji syrovou nastrouhanou bramborou. Jak zprůsvitní, je
hotovo. Tak teď jsem přidala ještě drcené jalovčinky, když jsem dala to
červené víno (jinak dávám panáka ginu).
Pro Drapa: I když ne za radu, přesto díky za evidentně mlsnou odpověď
🙂
Btw – vše už neskutečně voní; jako příloha budou chlupaté
knedlíky.