Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.září 11:54

Poradíte mi s úpravou kuřecího masa? Manžel místo prsních koupil stehenní řízky :)

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

já osobně nemám ráda všechny ty šlachy, takže se to ještě syrové snažím vypreparovat, ale napadlo mě – znáte nějaký recept, co s tím udělat, abych to nemusela pitvat?
např. upečená stehna se přímo rozpadají, jenže takhle vykostěné – prostě nevím, co jednoduchého s tím provést, díky

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.září 18:56

Poradíte mi s úpravou kuřecího masa? Manžel místo prsních koupil stehenní řízky :)

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

já osobně nemám ráda všechny ty šlachy, takže se to ještě syrové snažím vypreparovat, ale napadlo mě – znáte nějaký recept, co s tím udělat, abych to nemusela pitvat?
např. upečená stehna se přímo rozpadají, jenže takhle vykostěné – prostě nevím, co jednoduchého s tím provést, díky
Doplňuji:
teda pánové – to, že je stehenní maso šťavnatější, vím už dlouho :) ale mám ho prostě radši rovnou na kosti a pěkně okusovat ;) tohle vykoštěné „cosi“ budu asi stejně nakonec pitvat, protože moje děti mají právě „já už nemůžu“ období a cokoliv, co se jim nelíbí, prostě nejí – a už do nich potřebuju něco dostat :)
chtěla jsem z těch prsíček udělat právě čínu, přece jen se líp krájejí na nudličky – Deli mě chápe ;)
každopádně díky za recepty, něco z toho určitě časem vyzkouším