Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.duben 12:35

Jednalo se pouze o sen nebo skutečnost?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

V červenci když jsem ležel na ARO jsem měl sen nebo skutečnost jak jsem na vyšetření a sleduji televizi a urvu si hadici přijde tam ten vyšetřovatel řekne že mně nechá na pokoji ale musím slíbit že už nikdy nebudu mít křeče. A pak tam přišel doktor který mně podal jogurt a lžíce a pochvalu za to že jsem urval hadici. A tak se chci zeptat bylo to ve skutečnosti nebo se jednalo o sen.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.duben 12:36

Jednalo se pouze o sen nebo skutečnost?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

V červenci když jsem ležel na ARO. Jsem měl sen nebo skutečnost jak jsem na vyšetření a sleduji televizi a urvu si hadici přijde tam ten vyšetřovatel řekne že mně nechá. Na pokoji ale musím slíbit že už nikdy nebudu mít křeče. A pak tam přišel doktor který mně podal jogurt a lžíce a pochvalu za to že jsem urval hadici. A tak se chci zeptat bylo to ve skutečnosti nebo se jednalo o sen.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.duben 12:42

Jednalo se pouze o sen, nebo skutečnost?

Aktuality a zábava – Zábava a ostatní

V červenci, když jsem ležel na ARO, jsem měl sen (nebo to byla skutečnost), jak jsem na vyšetření a sleduji televizi a urvu si hadici přijde tam ten vyšetřovatel a řekne, že mě nechá. Na pokoji ale musím slíbit, že už nikdy nebudu mít křeče. A pak tam přišel doktor, který mně podal jogurt a lžíce a pochvalu za to, že jsem urval hadici. A tak se chci zeptat: Bylo to ve skutečnosti, nebo se jednalo o sen?