Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.listopad 13:35

Věříte, že budoucí vláda zatočí s covidem i celou epiemií v ČR, bude rozumně hospodařit a dobře vládnout?

Kultura a společnost – Divadlo

Nijak neidealizuju Babišovu vládu, ale myslíte si, že Fialova bude lepší? Jako opozice měli spoustu (opravdu nespošet) námitek vůči opatřením a krokům nynější vlády. Myslíte si, že budou postupovat lépe, že vědí, jak se vypořádat s epidemií i soušasným stavem (protože jako opozice to vypadalo, že přesně vědí, co je nejlepší a co se má udělat).

Osobně si myslím, že bude vládnout minimálně stejně jako Babišova, ne-li hůř… Hloupá opatření, ještě hloupější utrácení a zadlužování, nedomyšlené postupy (a vůbec budou pravděpodobně dělat to, co na minulé vládě kritizovali a to dost možná v ještě v nesmyslnějším/přeh­nanějším duchu, ať už se to týká opatření nebo financí). Nebo snad ne, je to „změna, které můžeme věřit”? Ještě nejsou vládou, ale zatím už měli nějaké konference, nástin, jak budou postupovat, určité plány (s covidem/opat­řeními) atd. a dost z toho jsem viděl a musím říct, že s ničím rozumným se prozatím nevytasili (nápady a „řešení“ pokud ne vyloženě hloupé, tak přinejmenším naivní a ten zbytek nic nového). Nepůsobí moc, že je to změna, která bude vědět, co dělat… ale je to jen má domněnka.
BTW taky se mi líbí ta jejich vnitřní „shoda“, kde každý druhý chce něco jiného a vidí „řešení“ v něčem jiném, především napříč všemi těmi stranami v koalici.

Věřítě, že budou v pohodě vládnout až do příštích voleb (v koalici, bez rozpadu, demise – jako celku, a podobně)?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.listopad 13:37

Věříte, že budoucí vláda zatočí s covidem i celou epiemií v ČR, bude rozumně hospodařit a dobře vládnout?

Kultura a společnost – Divadlo

Nijak neidealizuju Babišovu vládu, ale myslíte si, že Fialova bude lepší? Jako opozice měli spoustu (opravdu nespošet) námitek vůči opatřením a krokům nynější vlády. Myslíte, že budou postupovat lépe, že vědí, jak se vypořádat s epidemií i soušasným stavem (protože jako opozice to vypadalo, že přesně vědí, co je nejlepší a co se má udělat)? Já se ptám, třeba budou (třeba! :D ).

Osobně si myslím, že bude vládnout minimálně stejně jako Babišova, ne-li hůř… Hloupá opatření, ještě hloupější utrácení a zadlužování, nedomyšlené postupy (a vůbec budou pravděpodobně dělat to, co na minulé vládě kritizovali a to dost možná v ještě v nesmyslnějším/přeh­nanějším duchu, ať už se to týká opatření nebo financí). Nebo snad ne, je to skutečně „změna, které můžeme věřit”? Ještě nejsou vládou, ale zatím už měli nějaké konference, nástin, jak budou postupovat, určité plány (s covidem/opat­řeními) atd. a dost z toho jsem viděl a musím říct, že s ničím rozumným se prozatím nevytasili (nápady a „řešení“ pokud ne vyloženě hloupé, tak přinejmenším naivní a ten zbytek nic nového). Nepůsobí moc, že je to změna, která bude vědět, co dělat… ale je to jen má domněnka.
BTW taky se mi líbí ta jejich vnitřní „shoda“, kde každý druhý chce něco jiného a vidí „řešení“ v něčem jiném, především napříč všemi těmi stranami v koalici (trochu nadsázka, ale jinak je to tak).

Věřítě, že budou v pohodě vládnout až do příštích voleb (v koalici, bez rozpadu, demise – jako celku, a podobně)?