Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.červen 13:27

Co způsobuje, že nejdou stahovat videa (ani fotky) z internetu?

Počítače a internet – Internet

Obyčejná videa nebo fotky, která se otevřou v novém panelu a která se stahují pomocí „uložit video jako…“ Když se něco pokouším takto stáhnout vždy mi to píše „Nastala neznámá chyba a stahovaný soubor se nepodařilo uložit. Zkuste to prosím znovu.”
Dlouhou dobu už mi to nefunguje, tak jsem hledal nějaké rady na internetu, ale žádné pořádné řešení jsem nenašel. Kdesi psali, že nejjednodušší je obnovit Firefox do původního nastavení. A fungovalo to. Celé dva dny. Teď už to dělá zase. Nevíte někdo v čem ten problém může být?
U fotek to někdy jde, někdy ne. Někdy, když nejde ta fotka stáhnout, tak jí jen přejmenuji a už se stáhne/uloží. Ale videa nejdou tímto způsobem stáhnout/uložit vůbec. Už mě to štve.

Na internetu jsou ještě spoustu webů, které umožňují stáhnout konkrétní video z netu, stačí dát odkaz/url videa a stáhne se to, ale ani tímto způsobem to nejde od té doby, co ta videa nejdou ukládat do PC (něco jiného je uloz.to nebo youtube – stahování přes stáhlé programy v PC, tohle funguje normálně).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.červen 18:59

Co způsobuje, že nejdou stahovat videa z internetu?

Počítače a internet – Internet

Obyčejná videa nebo fotky, která se stahují pomocí „uložit jako…“ Když se něco pokouším takto stáhnout vždy mi vyskočí okno „Nastala neznámá chyba a stahovaný soubor se nepodařilo uložit. Zkuste to prosím znovu.”
Dlouhou dobu už mi to nefunguje. Hledal jsem nějaké rady na internetu, ale žádné pořádné řešení jsem nenašel. Kdesi psali, že nejjednodušší je obnovit Firefox do původního nastavení. A fungovalo to. Celé dva dny. Teď už to dělá zase. Za ty dva dny jsem nic nezměnil ani jsemu toho počítače njěka moc nebyl, žádná aktualizace, nezměnil jsem ano složku stahování… Nevíte někdo v čem ten problém může být?
U fotek to někdy jde, někdy ne. Někdy, když ta fotka nejde stáhnout, tak jí jen přejmenuji a už se stáhne/uloží. Ale videa nejdou tímto způsobem stáhnout/uložit vůbec. Štve mě to.

Na internetu je ještě spousta webů, které umožňují stáhnout konkrétní video z netu, stačí dát odkaz/url videa a stáhne se to, ale ani tímto způsobem už to nejde (něco jiného je uloz.to nebo youtube – stahování přes programy v PC, tohle funguje normálně).