Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.říjen 20:45

Žádost o vydání dohody o pracovní činnosti + pracovní hodnocení + potvrzení o zaměstnání

Právo a zákony – Občanské právo

V r. 2009 jsem při rekvalifikaci od úřadu práce chodila do restaurace na brigádu – výpomoc. Vedoucí mi slíbila dohodu o provedené práce atd. a byla jsem tam od dubna do července, kde jsem ukončila rekvalifikaci a nastoupila do jiného zaměstnání – záskok za MD. Nyní se kolegyně vrací z MD a já budu muset v listopadu opět na ÚP. Po předběžné informaci z ÚP mi sdělili, že pokavaď si přinesu i potvrzení o výdělku za brigády, tak mi to započítají do příjmu a já bych měla vyšší podporu v nezaměstnanosti. Jenže paní vedoucí z brigády mi do dnešního dne nedala žádnou dohodu o provedené práce, hodnocení a potvrzení o výdělku a já to z ní nemohu dostat i když jsem uvedla, že to mohu uplatňovat na ÚP a je rozhodná pro přiznání financí v nezaměstnanosti. Na maily nereaguje, když tam volám, nechává se zapírat, že je mimo objekt. Po lhůtě 15ti dnů jsem tam jela osobně, ale paní vedoucí tam nebyla a nikdo o ní nevěděl. Co dál?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.říjen 20:58

Žádost o vydání dohody o pracovní činnosti + pracovní hodnocení + potvrzení o zaměstnání

Právo a zákony – Občanské právo

V r. 2009 jsem při rekvalifikaci od úřadu práce chodila do restaurace na brigádu – výpomoc. Vedoucí mi slíbila dohodu o provedené práce atd. a byla jsem tam od dubna do července, kde jsem ukončila rekvalifikaci a nastoupila do jiného zaměstnání – záskok za MD. Nyní se kolegyně vrací z MD a já budu muset v listopadu opět na ÚP. Po předběžné informaci z ÚP mi sdělili, že pokavaď si přinesu i potvrzení o výdělku za brigády, tak mi to započítají do příjmu a já bych měla vyšší podporu v nezaměstnanosti. Jenže paní vedoucí z brigády mi do dnešního dne nedala žádnou dohodu o provedené práce, hodnocení a potvrzení o výdělku a já to z ní nemohu dostat i když jsem uvedla, že to mohu uplatňovat na ÚP a je rozhodná pro přiznání financí v nezaměstnanosti. Na maily nereaguje, když tam volám, nechává se zapírat, že je mimo objekt. Po lhůtě 15ti dnů jsem tam jela osobně, ale paní vedoucí tam nebyla a nikdo o ní nevěděl. Co dál?
Doplňuji:
Miroslave, to je pravda, ale když vedoucí slubuje, že Vám ji dá až s výplatou, tak kývnete a jste rád, že máte alespoň brigádu a na zaplacení nájmu z té brigády. Po té opět slibovala, že mi ji dodá, nejdříve neměla čas, atd. samé výmluvy a pak jsem odešla, řešilo se to i přes ÚP, kde tato brigáda byla nahlášena, byla u ní i kontrola, ale paní vedoucí si dělá svoje zákony. Nebyla jsem první a ani poslední.