Zeptal/a se – 7.březen 21:03
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Je normálka, pokud jsou kešu ořížky chuťově zabarvený podobně jako pekařský droždí?
Zeptal/a se – 8.březen 15:52
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Je normálka, pokud jsou kešu ořížky chuťově zabarvený podobně jako pekařský droždí?
Marci, expirace pod kontrolou, ovšem kešu jsou BIO a chutnají jako droždí. Nevím, zda v tomto případě jím, co bych měl. A když se to tady nedozvím, nejspíš se to už nedozvím (s přihlédnutím k představě, co vše by bylo potřeba absolvovat při hledání pravdy).
Má-li někdo v hlavě možné způsoby realizací, jak SNADNO zjistit, PROČ relativně česrtvé BIO kešu z ŘETĚZCE chutná po droždí, podělte se, děkuji (;