Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 8:48

Jaké jsou rozdíly v přípravě/výrobě atd u pojmů: zkvašeno, nakvašeno, vykvašeno, prokvašeno? Tyto označení existují.

Věda – Ostatní věda

U výroby/přípravy atd se dají použít třeba všechny 4 pojmy?

Třeba kyselé zelí? Pivo? Kvasnice?

Můžete prosím uvést co se kde konkretně kvasí a v jaké formě. Bylo by to užitečné pro laiky. Každá odpověď se hodí, takže bez obav. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 8:52

Jaké jsou rozdíly v přípravě/výrobě atd u pojmů: zkvašeno, nakvašeno, vykvašeno, prokvašeno? Tato označení existují.

Věda – Ostatní věda

U výroby/přípravy atd se dají použít třeba všechny 4 pojmy?

Třeba kyselé zelí? Pivo? Kvasnice?

Můžete prosím uvést co se kde konkretně kvasí a v jaké formě. Bylo by to užitečné pro laiky. Každá odpověď se hodí, takže bez obav. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 8:53

Jaké jsou rozdíly v přípravě/výrobě atd u pojmů: zkvašeno, nakvašeno, vykvašeno, prokvašeno? Tato označení existují.

Věda – Ostatní věda

U výroby/přípravy atd se dají použít třeba všechny 4 pojmy? Nezapomněl jsem ještně na zakvasit?

Třeba kyselé zelí? Pivo? Kvasnice?

Můžete prosím uvést co se kde konkretně kvasí a v jaké formě. Bylo by to užitečné pro laiky. Každá odpověď se hodí, takže bez obav. :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.únor 9:40

Jaké jsou rozdíly v přípravě/výrobě atd mezi pojmy: zkvašeno, nakvašeno, vykvašeno, prokvašeno? Tato označení existují.

Věda – Ostatní věda

U výroby/přípravy atd se dají použít třeba všechny 4 pojmy? Nezapomněl jsem ještně na zakvasit?

Třeba kyselé zelí? Pivo? Kvasnice?

Můžete prosím uvést, co se kde konkretně kvasí a v jaké formě? Bylo by to užitečné pro laiky. Každá odpověď se hodí, takže bez obav. :)