Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.srpen 16:54

Začala jsem cvičit a bolí mě sval na levém lýtku?

Zdraví – Fitness

Ahoj, asi před měsícem jsem začala cvičit – běhání, skákání přes švihadlo, posilování. I když se protahuji před i po cvičení začal mě bolet sval na levém lýtku spíše z vnitřní strany. Dala jsem si i pár dní volno od cvičení a sval mě začal bolet třeba při delším žehlením nebo při delší chůzi. Nevíte náhodou někdo, jak se bolesti zbavit? Napadli mě tejpy, ale nevím jestli si je má smysl kupovat. Před děkuji za rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.srpen 18:24

Začala jsem cvičit a bolí mě sval na levém lýtku. Jak se bolesto zbavit?

Zdraví – Fitness

Ahoj, asi před měsícem jsem začala cvičit – běhání, skákání přes švihadlo, posilování. I když se protahuji před i po cvičení, začal mě bolet sval na levém lýtku spíše z vnitřní strany. Dala jsem si i pár dní volno od cvičení a sval mě začal bolet třeba při delším žehlení nebo při delší chůzi. Nevíte náhodou někdo, jak se bolesti zbavit? Napadly mě tejpy, ale nevím jestli si je má smysl kupovat. Předem děkuji za rady.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 2.srpen 18:31

Začala jsem cvičit a bolí mě sval na levém lýtku. Jak se bolesti zbavit?

Zdraví – Fitness

Ahoj, asi před měsícem jsem začala cvičit – běhání, skákání přes švihadlo, posilování. I když se protahuji před i po cvičení, začal mě bolet sval na levém lýtku spíše z vnitřní strany. Dala jsem si i pár dní volno od cvičení a sval mě začal bolet třeba při delším žehlení nebo při delší chůzi. Nevíte náhodou někdo, jak se bolesti zbavit? Napadly mě tejpy, ale nevím, jestli si je má smysl kupovat. Předem děkuji za rady.