anonym
Zeptal/a se – 10.červenec 7:09
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Na letošní dovolené v Nízkých Tatrách jsem si neodpustil posedět v restauraci a dát si halušky s bryndzou a jelikož mě v první restauraci „zklamaly“, tak jsem si je dal druhý den jinde. Opět to nebylo ono, prostě nočky dělané jen z mouky, zamíchané s bryndzou a polité rozškvařenou slaninou. Cena 6 Euro se v této lokalitě dala přežít, ale čekal jsem něco, co mě vystřelí do ráje, když to ochutnám a nakonec jsem zjistil, že si doma udělám lepší a za pár korun. Pak tedy otázka, která mšě zajímá. Použití brambor při přípravě halušek je zřejmě jen krajová záležitost a mě zajímá, ve kterých krajích? Na Liptove to zřejmě není. Mohl jsem se zeptat přímo obsluhy, ale ta nepřekypovala chutí k práci, natož komunikací.
anonym
Zeptal/a se – 11.červenec 7:07
Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření
Na letošní dovolené v Nízkých Tatrách jsem si neodpustil posedět v restauraci a dát si halušky s bryndzou a jelikož mě v první restauraci „zklamaly“, tak jsem si je dal druhý den jinde. Opět to nebylo ono, prostě nočky dělané jen z mouky, zamíchané s bryndzou a polité rozškvařenou slaninou. Cena 6 Euro se v této lokalitě dala přežít, ale čekal jsem něco, co mě vystřelí do ráje, když to ochutnám a nakonec jsem zjistil, že si doma udělám lepší a za pár korun. Pak tedy otázka, která mšě zajímá. Použití brambor při přípravě halušek je zřejmě jen krajová záležitost a mě zajímá, ve kterých krajích? Na Liptove to zřejmě není. Mohl jsem se zeptat přímo obsluhy, ale ta nepřekypovala chutí k práci, natož komunikací.
ptám se tady někde na recept? ten mě nezajímá. ptám se, ve kterém kraji používají do halušek brambory. neodpovídejte, když nevíte