Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.červen 16:37

Pro znalce: Má hermelín stále stejné složení/výrobu a chuť jako když vzniknul nebo se u něj doposud něco změnilo?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.červen 17:25

Má hermelín stále stejné chuť jako když vzniknul nebo se u něj doposud něco změnilo?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

A co změna složení/výroby? Pořád se jede to samé? Předpokládal bych přidání konzervantů a stabilizátorů. I když vlastně je to plísňový sýr kde se prý doba trvanlivosti dosti liší od běžných sýrů a zaslechl jsem dokonce i, že nejlepší je prošlý hodně rozleželý hermelín. Už jsem jej opravdu dlouho neměl.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.červenec 12:12

Má hermelín stále stejnou chuť jako když vznikl, nebo se u něj doposud něco změnilo?

Jídlo a vaření – Vaření a recepty

A co změna složení/výroby? Pořád se jede to samé? Předpokládal bych přidání konzervantů a stabilizátorů. I když vlastně je to plísňový sýr kde se prý doba trvanlivosti dosti liší od běžných sýrů a zaslechl jsem dokonce i, že nejlepší je prošlý hodně rozleželý hermelín. Už jsem jej opravdu dlouho neměl.