anonym
Zeptal/a se – 25.červen 16:37
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
anonym
Zeptal/a se – 25.červen 17:25
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
A co změna složení/výroby? Pořád se jede to samé? Předpokládal bych přidání konzervantů a stabilizátorů. I když vlastně je to plísňový sýr kde se prý doba trvanlivosti dosti liší od běžných sýrů a zaslechl jsem dokonce i, že nejlepší je prošlý hodně rozleželý hermelín. Už jsem jej opravdu dlouho neměl.
Zeptal/a se – 19.červenec 12:12
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
A co změna složení/výroby? Pořád se jede to samé? Předpokládal bych přidání konzervantů a stabilizátorů. I když vlastně je to plísňový sýr kde se prý doba trvanlivosti dosti liší od běžných sýrů a zaslechl jsem dokonce i, že nejlepší je prošlý hodně rozleželý hermelín. Už jsem jej opravdu dlouho neměl.