Zeptal/a se – 30.září 21:14
Jídlo a vaření – Nápoje
Zajímám se teoreticky o alternativní výživu, poslední dobou o houbě která z mléka vytvoří kefír. Dostal jsem tibetskou houbu, tak začínám s praxí. Někde jsem se dočetl, že kefír má obsah alkoholu kolem 3 %. Tudíž je to alkoholický nápoj a kefír za volant nepatří. Kefír bych uvítal i v hospodě, ne jen v krabici.
Zeptal/a se – 30.září 21:22
Jídlo a vaření – Nápoje
Zajímám se teoreticky o alternativní výživu, poslední dobou o houbě která z mléka vytvoří kefír. Dostal jsem tibetskou houbu, tak začínám s praxí. Někde jsem se dočetl, že kefír má obsah alkoholu kolem 3 %. Tudíž je to alkoholický nápoj a kefír za volant nepatří. Kefír bych uvítal i v hospodě, ne jen v krabici.
/ale samo že mě chutná zřejmě proto, že nějaký alkohol obsahuje. To by podporovalo myšlenku českého antinotorika, že jsem alkoholik.