Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.červenec 18:29

Opět se zde někomu nelíbí jak byl zvolen Václav Havel?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Před chvílí zde byla otázka jak byl zvolen Václav Havel prezidentem?Nežli jsem stačil odpovědět, tak otázka zmizela.Byl zde zajímavý odkaz na tuto otázku.Jak je tedy možné, že otázky na Sametovou revoluci a všechno kolem ní, se okamžitě mažou?Zrovna tak otázky na osobu Václava Havla.Není to tím, že určitým lidem na tomto servru se NELÍBÍ pravdivé odpovědi nás, pamětníků a chtějí mladou generaci utápět v nevědomosti o SKUTEČNÉ pravdě o revoluci a SKUTEČNÉ pravdě o Václavu Havlovi?
Víte, mluvil jsem s lidmi z pivovaru kde Havel pracoval a podle nich to byl ochlasta.Sám Havel se po revoluci chlubil s tím, že on JAKO JEDINÝ DĚLNÍK SI MOHL DOVOLIT DO PRÁCE JEZDIT MERCEDESEM na což ostatní dělníci v pivovaru neměli.
A na druhou stranu je zajímavé, že jeho, jakožto nepřítele socialismu, do pivovaru vzali a mně jakožto starého člověka nechtěli (NEJSEM PRO FIRMU PERSPEKTIVNÍ, což Havlovi asi neřekli).

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.červenec 19:18

Opět se zde někomu nelíbí, jak byl zvolen Václav Havel?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Před chvílí zde byla otázka, jak byl zvolen Václav Havel prezidentem? Nežli jsem stačil odpovědět, tak otázka zmizela. Byl zde zajímavý odkaz na tuto otázku. Jak je tedy možné, že otázky na sametovou revoluci a všechno kolem ní se okamžitě mažou? Zrovna tak otázky na osobu Václava Havla. Není to tím, že se určitým lidem na tomto servru NELÍBÍ pravdivé odpovědi nás, pamětníků a chtějí mladou generaci utápět v nevědomosti o SKUTEČNÉ pravdě o revoluci a SKUTEČNÉ pravdě o Václavu Havlovi?
Víte, mluvil jsem s lidmi z pivovaru, kde Havel pracoval, a podle nich to byl ochlasta. Sám Havel se po revoluci chlubil tím, že on JAKO JEDINÝ DĚLNÍK SI MOHL DOVOLIT DO PRÁCE JEZDIT MERCEDESEM, na což ostatní dělníci v pivovaru neměli.
A na druhou stranu je zajímavé, že jeho, jakožto nepřítele socialismu, do pivovaru vzali a mě jakožto starého člověka nechtěli. (NEJSEM PRO FIRMU PERSPEKTIVNÍ, což Havlovi asi neřekli).