Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.březen 12:14

Proc jsou zahustenim moukou jidla chutnejsi?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Uz dlouho me zajima, ze kdyz delam cocku, mrkev nebo spenat a nezahustim to moukou (nemyslim jisku) neni to tak dobre jako prave s ni. Mate nejakou teorii?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.březen 12:45

Proc jsou zahustenim moukou jidla chutnejsi?

Jídlo a vaření – Ostatní jídlo a vaření

Uz dlouho me zajima, ze kdyz delam cocku, mrkev nebo spenat a nezahustim to moukou (nemyslim jisku) neni to tak dobre jako prave s ni. Mate nejakou teorii?
Doplňuji:
Je fakt, ze jakmile jsem zjistila jak se omacky vari, tak jsem je prestala delat…kdyz delam mrkev, cocku a spenat a i kdyz vyvarim zbytecnou vodu, nechutna me to ☹