Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 29.prosinec 22:05

Jak zmírnit astma?

Zdraví – Nemoci

Mojí babičce už je přes 70 let a má astma. Má ho už hodně dlouho. Nedávno jí zjistili, že jí srdce nebije jak by mělo. Je to právě kvůli tomu, že pořád kašle a to srdci nepomáhá. Léčí se, bere předepsané prášky, ale astma je nevyléčitelné a nic moc jí nepomáhá.. Chtěla bych vědět jestli není něco, cokoliv, co by jí mohlo pomoci aspoň zmírnit ten kašel. Popřípadě jestli s tím nemáte někdo zkušenost a nevíte co s tím. Ptám se, protože o ni mám strach tak bych uvítala nějakou babskou radu nebo něco co zabere, když např. celou noc jenom kašle. Děkuji za pomoc.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 30.prosinec 21:00

Jak zmírnit astma?

Zdraví – Nemoci

Mojí babičce už je přes 70 let a má astma. Má ho už hodně dlouho. Nedávno jí zjistili, že jí srdce nebije jak by mělo. Je to právě kvůli tomu, že pořád kašle a to srdci nepomáhá. Léčí se, bere předepsané prášky, ale astma je nevyléčitelné a nic moc jí nepomáhá.. Chtěla bych vědět jestli není něco, cokoliv, co by jí mohlo pomoci aspoň zmírnit ten kašel. Popřípadě jestli s tím nemáte někdo zkušenost a nevíte co s tím. Ptám se, protože o ni mám strach tak bych uvítala nějakou babskou radu nebo něco co zabere, když např. celou noc jenom kašle. Děkuji za pomoc.
Doplňuji:
Lamalam: ano inhalátor používá… Jen chci něco, co by pomohlo, když třeba celou noc kašle a tím pádem se ani pořádně nevyspí. Ten kašel ji dělá právě špatně na srdíčko, které pak nefunguje jak má. Prostě jestli existuje něco, co by ten kašel zmírnilo. Např. když máte rýmu a kašel berete kapky na kašel a ty to zmírní, tak jestli existuje něco takového i na astma.