Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.květen 0:18

Je dostat se k policii těžší / lehčí než k jiný práci??

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Zdravím. Zajímalo by mě, jestli je dostat se k policii těžší / lehčí než k jiný práci. Dejme tomu, že bych udělal vstupní testy (fyzické i psychické i vědomostní), jaká je šance, že mi dají práci? Mám maturitu, popř. Bych šel na právnickou fakultu. Za předpokladu, že nemám u policie žádné známe… Je mi jasný, že někdo napíše „hodně se snaž a vyjde ti to“ ale já prosím spíše o praktické rady. Jestli to má cenu, nebo fakt zkusit vysokou a jít na právníka. ( jsem z K. Varů.)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 19.květen 0:35

Je dostat se k policii těžší / lehčí než k jiný práci??

Vzdělání a práce – Práce a kariéra

Zdravím. Zajímalo by mě, jestli je dostat se k policii těžší / lehčí než k jiný práci. Dejme tomu, že bych udělal vstupní testy (fyzické i psychické i vědomostní), jaká je šance, že mi dají práci? Mám maturitu, popř. Bych šel na právnickou fakultu. Za předpokladu, že nemám u policie žádné známe… Je mi jasný, že někdo napíše „hodně se snaž a vyjde ti to“ ale já prosím spíše o praktické rady. Jestli to má cenu, nebo fakt zkusit vysokou a jít na právníka. ( jsem z K. Varů.)
Doplňuji:
Ty podmínky jsem si četl, pokud tam nebude nějaká zaludnost, měl bych je udělat. A na Vysokou si troufnu říct, že mám. Mě spíš zajímá, jestli se tam dá dostat „jen“ s maturitou. Vyšší vzdělání bych si dodělal dálkově. Takle bych na to neměl peníze.