Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 10:41

Jak se může člověk ubránit organizovanému zločinu? Kde lze najít pomoc?

Právo a zákony – Trestní právo

Může se stát, že se začnete nelíbit nějakému stalkerovi, či člověku a ten strhne na Vás další a další, co jim přestanete líbit a vytvoří „organizované“ škůdce proti Vám, začnou Vás okrádat, tvrdit, že jste blázen , začne to drobnými krádežemi, ale krádeží je víc a víc a dostanou se na úroveň mnohatisícových škod, horší je, když si daná osoba najde známosti u Policie, nebo u právníků, jak se nyní může člověk bránit, existuje vůbec něnjaká pomoc proti těmto lidem, když Vás pravidelně budou vykrádat, okrádat, živit se na Vašem jménu a budou tvrdit, že vše, co říkáte je lež a jste blázen? Jak se proti tomuto lze bránit? Existuje proti těmto organizovaným zločinům CR vůbec nějaká pomoc pro jedince, kterému záměrně s cílem mu škodit takto ubližují ( ať už podnikavci míto podnikatelé nebo i jiní škůdci společnosti, s cílem cizopasit na dané osobě?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 13.únor 11:45

Jak se může člověk ubránit organizovanému zločinu? Kde lze najít pomoc?

Právo a zákony – Trestní právo

Může se stát, že se začnete nelíbit nějakému stalkerovi, či člověku a ten strhne na Vás další a další, co jim přestanete líbit a vytvoří „organizované“ škůdce proti Vám, začnou Vás okrádat, tvrdit, že jste blázen , začne to drobnými krádežemi, ale krádeží je víc a víc a dostanou se na úroveň mnohatisícových škod, horší je, když si daná osoba najde známosti u Policie, nebo u právníků, jak se nyní může člověk bránit, existuje vůbec něnjaká pomoc proti těmto lidem, když Vás pravidelně budou vykrádat, okrádat, živit se na Vašem jménu a budou tvrdit, že vše, co říkáte je lež a jste blázen? Jak se proti tomuto lze bránit? Existuje proti těmto organizovaným zločinům CR vůbec nějaká pomoc pro jedince, kterému záměrně s cílem mu škodit takto ubližují ( ať už podnikavci míto podnikatelé nebo i jiní škůdci společnosti, s cílem cizopasit na dané osobě?
Doplňuji:
Mowla.. tj přesně to, co o daném člověku bude" blbec" tvrdit, sám by měl vyhledat psychiatra. Až se jednou dostanete do takovéto situace, kdy Vás budou postupně okrádat, až příjdete o majetek v mnoha tisících a lidé okolo, co Vás vykradli řeknou- jdi na psychiatrii blbečku, pak pochopíte, co jste napsal za kravinu, a už nikdy neodpovíte tak, jak jste odpověděl. Můžete namítat: Já se nikdy do takovéto situace nedostanu. Pak jste politik, psychiatr, právník, policat, nebo člověk, velmi velmi agresivní a náruživý pro zlo, co sám lidem takto škodí.. :-/