Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 18:18

Proč na PC nefunguje zvuk?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den, mám problém se zvukem na PC. V dolním pravém rohu mi ikonka hlásí, že je vypnutý (křížek), ale když na něj kliknu, otevře se mi „zjišťování problému“, následně se mi zobrazí „řešení potíží bylo dokončenu“, že prý jakási chyba v hardweru (změny v hardweru nemusely být zjištěny), že prý to mám zkusit znova – nic. Poté mi to nabídlo „obnovení systému“, když jsem se proklikala přes „prozkoumat další možnosti“. Obnovu jsem zkusila už dvakrát, jednou ji cosi přerušilo a podruhé už vyšla bez problémů, nic méně zvuk stále nejede (ani do sluchátek), hlásí pořád stejný problém a já už vážně nevím, co s tím. Děkkuji za jakoukoli radu.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.leden 19:02

Proč na PC nefunguje zvuk?

Počítače a internet – Hardware

Dobrý den, mám problém se zvukem na PC. V dolním pravém rohu mi ikonka hlásí, že je vypnutý (křížek), ale když na něj kliknu, otevře se mi „zjišťování problému“, následně se mi zobrazí „řešení potíží bylo dokončenu“, že prý jakási chyba v hardweru (změny v hardweru nemusely být zjištěny), že prý to mám zkusit znova – nic. Poté mi to nabídlo „obnovení systému“, když jsem se proklikala přes „prozkoumat další možnosti“. Obnovu jsem zkusila už dvakrát, jednou ji cosi přerušilo a podruhé už vyšla bez problémů, nic méně zvuk stále nejede (ani do sluchátek), hlásí pořád stejný problém a já už vážně nevím, co s tím. Děkkuji za jakoukoli radu.
Doplňuji:
Podařilo se mi (nehctěně…) z „správce zařízení“ – přes „aktualizovat ovladače zařízení“ – úplně vymazat ikonku se zvukem…co teď?