Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.listopad 17:51

Jak je to s děděním výšky?

Zdraví – Ostatní zdraví

Zdravím, mám trochu problém s výškou. Ne moc, ale v poslední době mě to tak napadá. U nás v rodině nejsme nijak extra vysocí, ale ani ne moc nízcí. Kromě mě. Je mi 16 a u moje (obě) babičky mají víc než já. Moje sestra (13) už mě přerostla o víc jak 5 cm. Můj táta má tak 185, máma 168 a prarodiče nejsou malí, nenapadá mě kdo by tam byl nižší než já. A tak začínám mít strach, že zůstanu prcek po zbytek života :( Nevíte čím to může být? Říká se, že výšku ovlivňují hlavně geny, tak proč ne mě? Nekouřím, nepiju, nemám nadváhu.. prostě všechno jak by mělo být..

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.listopad 18:06

Jak je to s děděním výšky?

Zdraví – Ostatní zdraví

Zdravím, mám trochu problém s výškou. Ne moc, ale v poslední době mě to tak napadá. U nás v rodině nejsme nijak extra vysocí, ale ani ne moc nízcí. Kromě mě. Je mi 16 a u moje (obě) babičky mají víc než já. Moje sestra (13) už mě přerostla o víc jak 5 cm. Můj táta má tak 185, máma 168 a prarodiče nejsou malí, nenapadá mě kdo by tam byl nižší než já. A tak začínám mít strach, že zůstanu prcek po zbytek života :( Nevíte čím to může být? Říká se, že výšku ovlivňují hlavně geny, tak proč ne mě? Nekouřím, nepiju, nemám nadváhu.. prostě všechno jak by mělo být..
Doplňuji:
Měřím ani ne 160 cm. To možná jenom ráno, obyčejně tak 159. :/ je to divný, někdy mě to s… Fakt dost, protože i moje mladší sestra je vyšší :o tak fakt nevím.