Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.září 18:26

........ Potíže s internetem.­.......

Počítače a internet – Software

Pokaždé když zapnu počítač, je načtený okamžitě, všechno můžu spustit, jen ne internet. Načítá se mi pomaleji než bratrovi a přitom já mám připojení přez kabel a on přez Wifi (pomocí nějakého přijímače turbo lan card). Počítače máme tak nějak vyvážené možná můj je dokonce o něco lepší ale jemu se internet načítá rychleji a pracuje bez problémů kdežto mně se načítá pomalu a velmi často padá. Kde může být broblém ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.září 21:42

........ Potíže s internetem.­.......

Počítače a internet – Software

Pokaždé když zapnu počítač, je načtený okamžitě, všechno můžu spustit, jen ne internet. Načítá se mi pomaleji než bratrovi a přitom já mám připojení přez kabel a on přez Wifi (pomocí nějakého přijímače turbo lan card). Počítače máme tak nějak vyvážené možná můj je dokonce o něco lepší ale jemu se internet načítá rychleji a pracuje bez problémů kdežto mně se načítá pomalu a velmi často padá. Kde může být broblém ?
Doplňuji:
Občas když dám ,,odstranit potíže,, tak problém se vyřeší sám, ale někdy mi to napíše že systém Windows nekomunikuje se serverem DNS dá se s tím něco udělat ? PS: jednou mi to napsalo ještě něco hned pod tím DNS serverem, ale to si nepamatuju :D