Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 23.duben 22:10

Jak mám vysvětlit manželovi, že se mi nelíbí když mi to dělá pusou?

Rodina a vztahy – Sex

Říkala jsem mu to několikrát, ale odmítá to pochopit. Tahle praktika je mi opravdu nepříjemná, i když jsem čerstvě oholená a vymydlená tak mám pocit že jsem ulepená a špinavá, že mu to musí být odporné, jako bych ho tím ponižovala, tam patří přeci něco jiného než jazyk. On tvrdošíjně že to dělá rád, a když se to líbí všem ženám, tak mě určitě taky, jen to nechci přiznat… S opětováním problém nemám, jen nechci aby to dělal on mě… Díky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.duben 20:57

Jak mám vysvětlit manželovi, že se mi nelíbí když mi to dělá pusou?

Rodina a vztahy – Sex

Říkala jsem mu to několikrát, ale odmítá to pochopit. Tahle praktika je mi opravdu nepříjemná, i když jsem čerstvě oholená a vymydlená tak mám pocit že jsem ulepená a špinavá, že mu to musí být odporné, jako bych ho tím ponižovala, tam patří přeci něco jiného než jazyk. On tvrdošíjně že to dělá rád, a když se to líbí všem ženám, tak mě určitě taky, jen to nechci přiznat… S opětováním problém nemám, jen nechci aby to dělal on mě… Díky.
Doplňuji:
Delinko děkuji:-) Já mu tohle říkala, ale jak kdybych mluvila do dubu, proto jsem sem dala ten dotaz, už nevím jak dál…
Jinak co jsi psala o opětování, ponižující to pro mě není, ale nedělá to se mnou taky nic. Prostě to dělám protože se to manžovi líbí, a kdyby řekl že se mu to nelíbí, klidně bych se bez toho obešla. Víš asi jsem divná, ale vůbec nějak nejsem schopná si užít milování. Dělám to protože je normální to dělat, protože to manžel chce dělat, a protože to je jediná církevně povolená cesta jak počít miminko. Jinak mi sex nedá víc než „jen“ líbání a přitulení. A tohle dráždění, kdy má muž pocit že mě MUSÍ dovézt k orgasmu, je pro mě utrpení – vím že to nejde, tak to přetrpím, zavzdychám a konečně konec… Ale já s tím divadýlkem už chci zkončit no. Proto se ptám…