Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.duben 12:21

Ideální chladící podložka pro HP 625?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Poraďte mi prosím nějakou dobrou a cenově dostupnou chladící podložku pod notebook. Můj HP 625 (15.6") se poslední dobou přehřívá a dost hučí. Slyšela jsem, že by mi mohla pomoci chladící podložka, ale nevím kterou si vybrat. Znáte nějakou osvědčenou? Cenově kolem 500,–

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 10.duben 12:59

Ideální chladící podložka pro HP 625?

Počítače a internet – Ostatní počítače a internet

Poraďte mi prosím nějakou dobrou a cenově dostupnou chladící podložku pod notebook. Můj HP 625 (15.6") se poslední dobou přehřívá a dost hučí. Slyšela jsem, že by mi mohla pomoci chladící podložka, ale nevím kterou si vybrat. Znáte nějakou osvědčenou? Cenově kolem 500,–
Doplňuji:
cochee: Nemyslím, že by ta podložka byla tak od věci, moc se v tom sice nevyznám, ale notebook mám zapnutý téměř nepřetržitě, jen na noc ho vypínám. Používám ho nejvíce na přehrávání hudby, filmů, dost často na něm píši. Takže přemýšlím, zda by ta podložka přecejen nebyla vhodná, jelikož si v současnosti nemohu dovolit investovat do nového notebooku a ráda bych, aby mi ten starý ještě vydržel.

badisko: Necelé 3 roky. V záruce ho už skoro rok nemám. Už jsem se ho pokoušela vysát, ale jen ty otvory na povrchu (USB vstupy, DVD mechaniku, klávesnici, atd po celém jeho povrchu). Zkusím tedy vyčistit vysavačem i ten vnitřek jak mi radíš a kouknu na ty programy a podložku. Děkuju za radu.

Pro potencionální odpovídající: Nechápu moc zdejší systém odpovědí – když jsem autor otázky a chci reagovat na odpověď, tak to lze myslím jen jednou tím, že doplním otázku. Odpovědi tedy budu psát do diskuze :)