Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.únor 21:31

Pálí vás někdy žáha?

Zdraví – Ostatní zdraví

Pálila otce, pálí mě a pálí i mého syna. Domnívám se, že je to zděděné, ať už se jedná zřejmě o reflux. Berete na to něco? Já beru Helicid, když mě začne pálit nebo prý tak půl hodiny před jídlem. Ale. Mám dojem, že mě pálí častěji, několikrát týdně, když piji několik hodin za sebou jen čistou vodu, i po jídle. Jinak piji hektolitry hlavně zeleného čaje, někdy Roibos. Ale kluk pije jenom vodu z kohoutku a tak jsem mu doporučila, aby aspoň po jídle si dal hrnek čaje. On si zvykl používat jednorázově jedlou sodu a nenechá mnou si vymluvit, že soda se nemá a nesmí brát pravidelně, že poškozuje žaludeční sliznici, používá ji pořád jako jednorázové řešení…Jak řešíte pálení žáhy vy?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 24.únor 22:09

Pálí vás někdy žáha?

Zdraví – Ostatní zdraví

Pálila otce, pálí mě a pálí i mého syna. Domnívám se, že je to zděděné, ať už se jedná zřejmě o reflux. Berete na to něco? Já beru Helicid, když mě začne pálit nebo prý tak půl hodiny před jídlem. Ale. Mám dojem, že mě pálí častěji, několikrát týdně, když piji několik hodin za sebou jen čistou vodu, i po jídle. Jinak piji hektolitry hlavně zeleného čaje, někdy Roibos. Ale kluk pije jenom vodu z kohoutku a tak jsem mu doporučila, aby aspoň po jídle si dal hrnek čaje. On si zvykl používat jednorázově jedlou sodu a nenechá mnou si vymluvit, že soda se nemá a nesmí brát pravidelně, že poškozuje žaludeční sliznici, používá ji pořád jako jednorázové řešení…Jak řešíte pálení žáhy vy?
Doplňuji:
Drape, prosím tě, psala jsem, že mám právě dojem, že když piji celý den jen vodu, že mě žáha pálí víc a častěji. Pálí mě i po šunce, čemuž se dost divím, podle mě šunka patří k dietním potravinám.
Mosoji, ani jsem netušila, že existuje „žaludeční“ kýla. Gastroskopické vyšetření je peklo, že jsem to kdysi zažila, ale asi ho budu muset podstoupit, ať vím, čím to vlastně je, díky za návod