Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 0:41

Máte někdo zkušenosti s AdSense ? Tedy vkládání reklam do vašich videí na youtube kanálu :)

Počítače a internet – Internet

Já teda nemám nějak ohromující sledovanost na svém youtube kanálu a jsem rozhodnutý, že ani v budoucnu si ho nechci přidat, ale pořád mi to google nabízí, tak jsem se chtěl zeptat jestli to někdo provozujete. Prý to dokáže být pěkný ,,šmé" jsem slyšel. Kolik to tak může hodit teda $$$ třeba na 100tis. zhlédnutí a určitě bude hrát roli asi i o jakou jde reklamu, nééé ? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 22.listopad 12:58

Máte někdo zkušenosti s AdSense ? Tedy vkládání reklam do vašich videí na youtube kanálu :)

Počítače a internet – Internet

Já teda nemám nějak ohromující sledovanost na svém youtube kanálu a jsem rozhodnutý, že ani v budoucnu si ho nechci přidat, ale pořád mi to google nabízí, tak jsem se chtěl zeptat jestli to někdo provozujete. Prý to dokáže být pěkný ,,šmé" jsem slyšel. Kolik to tak může hodit teda $$$ třeba na 100tis. zhlédnutí a určitě bude hrát roli asi i o jakou jde reklamu, nééé ? :)
Doplňuji:
V dnešní době už to není jako dřív, kdy se našlo video co mělo něco málo přes milión a byl to hit. Dnes se dá udělat ta sledovanost snad na všem, na něčem co je buď geniální nebo naopak úplně až stupidní.
Třeba známá bavička Ellen DeGeneres a její americká show má už přes
1 521 165 457 z­hlédnutí všech videí. To je až neskutečné a jen z toho se dají pokrýt velké výdaje pro show si myslím :)

PS: těch zmiňovaných 100tis. zhlédnutí nejsou moje, to jsem jen tak plácl pro příklad ;)