Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 12:08

Určí někdo písničku hranou v rádiích?

Hudba, film a TV – Televize

Nevím zda-li můj popis bude pro někoho dostačující ale… jedná se o písničku která je v poslední době hraná v českých rádiích pořád. Bohužel jí slyším vždycky v autě, takže nejsem schopný pochytit text. Je to zahraniční písnička, což odvozuji od toho že je zpívána anglicky. Jedná se o zpěvačku jejíž hlas zní, jak to říci, dost prohuleně, místy až skřípavě. Co se týká žánru, tak nevím, takovou hudbu neposlouchám, ale předpokládám že se jedná o pop, říznutý něčím co neidentifikuji…mož­ná country, jazz, blues? Skromné informace, ale pro někoho kdo poslouchá rádia a navíc tu písničku zná, by to mohlo stačit. Díky.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 15.listopad 12:26

Určí někdo písničku hranou v rádiích?

Hudba, film a TV – Televize

Nevím zda-li můj popis bude pro někoho dostačující ale… jedná se o písničku která je v poslední době hraná v českých rádiích pořád. Bohužel jí slyším vždycky v autě, takže nejsem schopný pochytit text. Je to zahraniční písnička, což odvozuji od toho že je zpívána anglicky. Jedná se o zpěvačku jejíž hlas zní, jak to říci, dost prohuleně, místy až skřípavě. Co se týká žánru, tak nevím, takovou hudbu neposlouchám, ale předpokládám že se jedná o pop, říznutý něčím co neidentifikuji…mož­ná country, jazz, blues? Skromné informace, ale pro někoho kdo poslouchá rádia a navíc tu písničku zná, by to mohlo stačit. Díky.
Doplňuji:
Helena Zeťová to neni (myslim), ačkoli hlas je podobný…co se týká rádia, tak bych odhadoval Impuls, nicméně to jistě říct nemůžu, já zas tolik to rádio nevnímám. Hrajou tam dost často k večeru i takovou tu hroznou vánoční nudařinu od Neckáře.