Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.červenec 20:56

jak mám přijmout rozchod beze slova důvodu?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

byli jsme s přítelem spolu skoro tři roky, bydlíme docela od sebe, já studuji, on pracuje, vídali jsme se tak každý druhý víkend jsem za ním jezdila a společně jsme tam byli, nakupovali, vařili, celý dům pro sebe.. dneska přijel autem a přivezl mi v taškách oblečení a další věci, které jsem u něj měla a ani po hodině přesvědčování, jsem z něj nedostala důvod, proč se semnou rozchází, protože jsme se nepohádali, nic se nestalo, všechno bylo vpořádku a on že se tak prostě rozhodl.. já to nemůžu prostě unést… ;( vymýšlím tisíc teorií, co se mohlo stát, ale žádná se mi nezdá dost pravděpodobná a nic s tím nezmůžu, odstřihl mě od svého života ze dne na den…

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 17.červenec 19:43

jak mám přijmout rozchod beze slova důvodu?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

byli jsme s přítelem spolu skoro tři roky, bydlíme docela od sebe, já studuji, on pracuje, vídali jsme se tak každý druhý víkend jsem za ním jezdila a společně jsme tam byli, nakupovali, vařili, celý dům pro sebe.. dneska přijel autem a přivezl mi v taškách oblečení a další věci, které jsem u něj měla a ani po hodině přesvědčování, jsem z něj nedostala důvod, proč se semnou rozchází, protože jsme se nepohádali, nic se nestalo, všechno bylo vpořádku a on že se tak prostě rozhodl.. já to nemůžu prostě unést… ;( vymýšlím tisíc teorií, co se mohlo stát, ale žádná se mi nezdá dost pravděpodobná a nic s tím nezmůžu, odstřihl mě od svého života ze dne na den…
Doplňuji:
vídali jsme se jen každý druhý víkend proto, že pracoval na směny a vždycky jeden víkend měl volný a jeden musel být v práci.. jinak si myslím, že jsme si volali a psali dost často na to, abych věděla, kdyby někoho jiného měl, ledaže by to byla nějaká čerstvá záležitost..
já se s tím prostě nemůžu smířit, přišlo to jako blesk z čistého nebe, myslela jsem si, že náš vztah je celé tři roky fungující, neměli jsme nikdy žádnou velkou hádku a za poslední měsíce ani nepamatuju, že bysme se v něčem neshodli.. nevím, co mu mohlo vadit..
nemůžu jíst, nemůžu spát, ještě ty nepříjemnosti na brigádě (někteří ví).. já to prostě nezvládám ;( všechno mi ho připomíná, každý dárek, každá věc, užírám se tím, jestli strhal ze zdi naše společné fotky a dal všechny dárky ode mě do koše.. nikdy bych tohle od něj nečekala..