Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.červen 23:31

Když se učím, je lepší jít spát třeba jen na dvě, tři hodinky nebo je lepší radši zůstat vzhůru celou noc?

Zdraví – Životospráva

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 6.červen 23:48

Když se učím, je lepší jít spát třeba jen na dvě, tři hodinky nebo je lepší radši zůstat vzhůru celou noc?

Zdraví – Životospráva

Doplňuji:
(jde o to, že mám docela problém. chtěla jsem to zahrnout do jiné otázky, ale když už.. Poslední rok jsem měla velký problémy, doma s rodinou, s přítelem který se se mnou rozcházel a pak zase dával dohromady.. většinu druhého pololetí jsem prostě probrečela, noci jsem nespala a nebyla jsem schopná se soutředit. Od vánoc se se mnou rozešel tak třikrát, ale to je.. fuk. Prostě jsem byla dost mimo a co mi normálně škola moc nejde, tak teď jsem si totálně pokazila chemii..
Chemie mi nikdy nešla, vůbec jí nerozumím a když mě to má někdo doučit, vidím na něm akorát tu otrávenost že se se mnou musí zrdžovat a pak to urychluju aby člověk už mohl dom a nemusel se se mnou otravovat.. Takže v chemii jsem silně plavala.
Teď mi ale vycházela čtverka. Minulý týden jsme psali test. Myslela jsem, ž ejsem teorii vcelku zvládla a že si tu čtverku aspon potvrdím, no.. Naše paní učitelka na chemii dala známky na internetový systém dnes v sedm hodin večer. Následně napsala jedné holce od nás ze třídy, Andreji aby pár lidem vzkázala že budou vyvolaní. Z testu jsou dostala za pět (netuším proč 5, u teorie jsem toho měla vážně dost..), ale mezi lidma na zkoušení jsem nebyla jmenovaná.
Jenže se mi to zdálo nějaký divný. Kolem půl osmé jsem paní profesorce napsala mail že jestli si ještě nemůžu dopsat jeden starý test co mi chybí.. abych si vylepšila o malinko průměr.
Milá paní profesorka mi odepsala o půl desáté. A napsala mi, že mi vychází nedostatečná a že jestli si to chci opravit, mám se na zítra naučit názvosloví a teorii.
To se jako.. smí?
Já do dnešních sedmi nevěděla co dostanu z testu a myslela jsem, že mi pořád vychází 4. O půl desáté mi paní profesorka řekla že se mám naučit nebo propadnu.
A já teď.. nevím co dělat..
Ráno to s ní jdeme zkusit řešit s děckama a jestli jí to bude jedno, jdem za naší třídní.. nemám šanci se to teď naučit, ubrečená s bolestí hlavy kdy v sobě mám jeden paralen a půllitra kávy, je mi zle a už jsem několik nocí pořádně nespala takže usínám i tak..
Nevím, jestli je jako ta naše paní profesorka na hlavu nebojestli se vám to zdá normální?