Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.duben 12:22

Něco v archivu

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/co-delate-kdyz-vas-svrbi

Podrobnosti v odkazzu

"Tímto úžasným úkazem se zabývali i angličtí vědci. Nebo, že by to byli britští? Ti už se zabývali snad vším. A tak po mnoha letech bádání zjistili, že pověra o svědění dlaní je pravdivá. Pokud člověka svrbí dlaň, opravdu může očekávat spoustu peněz. Ale pravá dlaň! Pravá?!

Dále vědci vyzkoumali, že pokud člověka svrbí dlaň pravé ruky, může očekávat nejen mnoho peněz, ale začne se mu dařit. Pokud ho svědí levá, nevyhne se finanční ztrátě. Dlužno ale dodat, že tuto smůlu můžete zažehnat drbáním ruky o kus dřeva. Jde tedy o podobný zvyk jako klepání na dřevo."

http://www.e-kniha.com/mezi-nebem-a-zemi.html

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.duben 18:35

Něco v archivu

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/co-delate-kdyz-vas-svrbi

Podrobnosti v odkazu

"Tímto úžasným úkazem se zabývali i angličtí vědci. Nebo, že by to byli britští? Ti už se zabývali snad vším. A tak po mnoha letech bádání zjistili, že pověra o svědění dlaní je pravdivá. Pokud člověka svrbí dlaň, opravdu může očekávat spoustu peněz.

Ale pravá dlaň! Pravá?!

Dále vědci vyzkoumali, že pokud člověka svrbí dlaň pravé ruky, může očekávat nejen mnoho peněz, ale začne se mu dařit. Pokud ho svědí levá, nevyhne se finanční ztrátě.

Dlužno ale dodat, že tuto smůlu můžete zažehnat drbáním ruky o kus dřeva. Jde tedy o podobný zvyk jako klepání na dřevo."

http://www.e-kniha.com/mezi-nebem-a-zemi.html