Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.březen 21:20

Naprosto neuvěřitelně vysoká prsvdepdobnsot, skoro jistota. Protože na tom je společnost celkem dost založená (i na rozmnožování).
Mladým se to může zdát nemožné, ale jak se říká, že v moři je spousta ryb, tak to není žádná prázdná fráze. Je to fakt. Na každého muže připadá neuvěřitelná spousta rozmanitých žen – opravdu různých typů (podobně na spoustu žen může připadat nespočet mužů). Potenciální partner může být skoro kdokoli (kdekoli). Lidí opačného pohlaví plus mínus stejného věku je spousta. Nemluvě o těch, kteří se přímo neřídí věkem a věková rozdílnost (zákonná) jim nevadí.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.březen 21:23

Naprosto neuvěřitelně vysoká pravděpodobnost, skoro jistota. Protože na tom je společnost celkem dost založená (i na rozmnožování).
Mladým se to může zdát nemožné, ale jak se říká, že v moři je spousta ryb, tak to není žádná prázdná fráze. Je to fakt. Na každého muže připadá neuvěřitelná spousta rozmanitých žen – opravdu různých typů (podobně na spoustu žen může připadat nespočet mužů). Potenciální partner může být skoro kdokoli (kdekoli). Lidí opačného pohlaví plus mínus stejného věku je spousta. Nemluvě o těch, kteří se přímo neřídí věkem a věková rozdílnost (zákonná) jim nevadí. Najít partnera není problém, dokonce i stydliví a ti s nízkým sebevědomím nakonec partnera najdou. I když na sobě nepracují. Dokonce i ti vyloženě špatní, u kterých by se zdálo, že o jejich společnost nikdo nestojí, mají partnery. Lidí jsou různí a záleží kdo koho chce a kdo si koho najde.