Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.únor 12:23

Zda věřit přiteli, těžko to ví někdo jiné než vy sama.

Měla byste něco vycítit z jeho chování, mít k němu důvěru, zbytečně nepodezírat,. Pokud se vám něco nezdá, promluvit si s ním., zda je oparvdu pravda, že kvůli vám se nemůže soustředit na školu atd.

Ale sledování je výrazem nedůvěry, Snad poznáte, zda vám lže. Nevysvětlila jste si slova jinak? Neztrácí pocit svobody, neomezujete ho? Zkuste se zamystet nad sebou, kdyby to bylo naopak.

Možná máte nízké sebevědomí, nebo jste měla problém v mionulosti, takže vidíte třeba i to, co není. Ale i partneři chtějí volně dýchat, setkat se s kamarády, takže s svým chování ho třeba můžete ztratit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.únor 14:51

Zda věřit píiteli? Těžko to ví někdo jiný než vy sama.

Měla byste něco vycítit z jeho chování, mít k němu důvěru, zbytečně nepodezírat. Pokud se vám něco nezdá, promluvit si s ním., zda je oprarvdu pravda, že kvůli vám se nemůže soustředit na školu atd.

Ale sledování je výrazem nedůvěry, Snad poznáte, zda vám lže. Nevysvětlila jste si slova jinak? Neztrácí pocit svobody, neomezujete ho? Zkuste se zamyslet nad sebou, kdyby to bylo naopak.

Možná máte nízké sebevědomí, nebo jste měla problém v minulosti, takže vidíte třeba i to, co není. Ale i partneři chtějí volně dýchat, setkat se s kamarády, takže svým chování ho třeba můžete ztratit.