Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 11:45

Hvězdičkovat otázky které považuješ za hloupé jistě není proti pravidlům, ale je to konraproduktivní. Takový uživatel může rychle dospět k vysokému ratingu profilu a například i k oprávnění mazat dotazy a odpovědi ostatním uživatelům, a zeptej se sebe zda bys takové oprávnění danému uživateli svěřila .-) … pokud ano hvězdičkuj.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.červenec 11:48

Hvězdičkovat otázky které považuješ za hloupé jistě není proti pravidlům, ale je to konraproduktivní protože to jde naprosto proti smyslu takového hodnocení. Takový uživatel může velmi rychle rychle dospět k vysokému ratingu profilu a například i k oprávnění mazat dotazy a odpovědi ostatním uživatelům, protože systém prostě předpokládá že pozitivní hodnocení svědčí o jisté vyzrálosti toho co sem píše … a zeptej se sebe zda bys takové oprávnění danému uživateli svěřila .-) … pokud ano, pokračuj a hvězdičkuj.

Naštěstí ale o nic nejde i kdyby to tu v roli moderátorů ovládali samí blázni, smysluplnost a dopad tohoto serveru na cílové publikum už to zřejmě nijak zásadně poškodit nemůže.