Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.srpen 12:38

Proč? To se musíte zeptat těch, kterým záleží na tom, co si druzí myslí
Možná to děljí kvůli tomu, aby si něco nezkazili, nerozházeli si to s někým. Je pravda, ž lživé informace dovedou ublížit, brány města zavřeš, huby pomouvačů nikoliv.

Nebo se bojí, že by je dotyční nepřijali do společnosti, že jsou jiní, že jim názor druhých k tomu pomůže, byť i naopak ublíží.

Několikrát jsem psala, že člověk by si neměl dělat staros s tím, co , si o nás myslí jiní.

Je třeba řeči nebrat osobně, protože názory jinýc h odpovídají jejich pohledu, jejich domněnce, jde o jejich subjektivní poheld.

Vypovídá to jen a a jen o nich.

Každý má svůj život, je za něj storpocentně zodpvoědý, má své myšlenky, názory, nikdo jiný by neměl určovat, jak se má cítit a chovat. Pokud nějak neporušuje pravidla etiky či etikety.

Psychologové tvrdí, že člověku záleží na tom, co si druhý o něm myslí, když si sám není třeba jistý, že to dělá správně. ,Jenže tím ím se ochozuje o svobodu a samostatnost …

Bohužel, lidé pomluvám věří, jsou rádi, že druhého pošpiní, ublíží mu v očích druhých … Většinou jsou to ti,, kteří mají máslo na hlavě

Souvisí to s jejich morálkou, k níž patří třeba závist, nezávist, zeměšnění,, výsměch nebo …možné dosadit …

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 8:15

Proč? To se musíte zeptat těch, kterým záleží na tom, co si druzí myslí
Možná to dělají kvůli tomu, aby si něco nezkazili, nerozházeli si to s někým. Je pravda, že lživé informace dovedou ublížit, brány města zavřeš, huby pomlouvačů nikoliv.

Nebo se bojí, že by je dotyční nepřijali do společnosti, že jsou jiní, že jim názor druhých k tomu pomůže, byť i naopak ublíží.

Několikrát jsem psala, že člověk by si neměl dělat starosti s tím, co si o nás myslí jiní.

Je třeba řeči nebrat osobně, protože názory jiných odpovídají jejich pohledu, jejich domněnce, jde o jejich subjektivní pohled.

Vypovídá to jen a a jen o nich.

Každý má svůj život, je za něj stoprocentně zodpovědný, má své myšlenky, názory, nikdo jiný by neměl určovat, jak se má cítit a chovat. Pokud nějak neporušuje pravidla etiky či etikety.

Psychologové tvrdí, že člověku záleží na tom, co si druhý o něm myslí, když si sám není třeba jistý, že to dělá správně. Jenže tím ím se ochozuje o svobodu a samostatnost …

Bohužel, lidé pomluvám věří, jsou rádi, že druhého pošpiní, ublíží mu v očích druhých … Většinou jsou to ti, kteří mají máslo na hlavě

Souvisí to s jejich morálkou, k níž patří třeba závist, nezávist, zeměšnění, výsměch nebo …možné dosadit …