Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.květen 9:03

Už ses měla hlásit na pojišťovnu jako plátce. Nebo se hlásit na PU buď do 3 nebo 8 prac. dní (nejsem si jist) aby tě na ZP nahlásili jako státního pojištěnce – pokud splňuješ podmínky (a na ZP ohlásit tuším do 8 dní). Pokud se nemýlím, tak teď upaluj na ZP že chceš zaplatit ten květen (aby ti nazačalo naskakovat penále) a na UP k registraci. tam Ti řeknou víc. (začni tím UP, oni ti info daj)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.květen 9:05

Už ses měla hlásit na pojišťovnu jako plátce. Nebo se hlásit na PU buď do 3 nebo 8 prac. dní od ukončení PP (nejsem si jist) aby tě na ZP nahlásili jako státního pojištěnce – pokud splňuješ podmínky (a na ZP ohlásit tuším do 8 dní). Pokud se nemýlím, tak teď upaluj na ZP že chceš zaplatit ten květen (aby ti nazačalo naskakovat penále) a na UP k registraci. tam Ti řeknou víc. (začni tím UP, oni ti info daj)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.květen 9:33

Už ses měla hlásit na pojišťovnu jako plátce. Nebo se hlásit na PU buď do 3, nebo 8 prac. dní od ukončení PP (nejsem si jist), aby tě na ZP nahlásili jako státního pojištěnce – pokud splňuješ podmínky (a na ZP ohlásit tuším do 8 dní). Pokud se nemýlím, tak teď upaluj na ZP, že chceš zaplatit ten květen (aby ti nezačalo naskakovat penále) a na UP k registraci. tam Ti řeknou víc (začni tím UP, oni ti info daj).