Odpověděl/a – 1.únor 12:59
Vzpomínám na dětství, moje máma každý den vařila z melty a cikorky a mléka bílou kávu. Pak jsem ji dlouho nepila.
Před několika lety se objevila melta v sáčcích, ta mně moc nechutnala.
V prosinci jsem koupila u nás ve zdravé výživě cikorku v sáčcích s příchutí skořice. Jde o čistý pražený kořen z čekanky. Chutná mně mnohem víc než melta Jde o premium kvalitu.
Cikorka se prodává čistá i s nějakou bylinkou. Kromě toho cikorka podporuje játra, žlučník i ledviny. Piji ji čistou bez mléka – to jsem vyřadila z jídelníčku.
Odpověděl/a – 1.únor 14:13
Vzpomínám na dětství, moje máma každý den vařila z melty a cikorky a mléka bílou kávu. Pak jsem ji dlouho nepila.
Před několika lety se objevila melta v sáčcích, ta mně moc nechutnala.
V prosinci jsem koupila u nás ve zdravé výživě cikorku v sáčcích s příchutí skořice. Jde o čistý pražený kořen z čekanky. Chutná mně mnohem víc než melta Jde o premium kvalitu.
Cikorka se prodává čistá i s nějakou bylinkou. Kromě toho cikorka podporuje játra, žlučník i ledviny. Piji ji čistou bez mléka – to jsem vyřadila z jídelníčku.
Ptáte se na jinou alternativu, takže zkuste tuto.