Odpověděl/a – 15.září 21:48
Můžeš si k nim přidat několik řezů na ochutnávání. nezapmeň malý kousek chlebové kůrky a trochu cukru. Do týdne by mněli být. Pokaždé do nich sahat čistou vidličkou uzavřít aby tam nemohly kvasné mušky. Musí být stále potopené mají krátkou skladovatelnost, pokud jich máš hodně dají se sterilizovat.
Odpověděl/a – 17.září 19:33
Můžeš si k nim přidat několik řezů na ochutnávání. nezapmeň malý
kousek chlebové kůrky a trochu cukru. Do týdne by mněli být. Pokaždé do
nich sahat čistou vidličkou uzavřít aby tam nemohly kvasné mušky. Musí
být stále potopené mají krátkou skladovatelnost, pokud jich máš hodně
dají se sterilizovat.
Doplňuji:
Jak dlouho to trvá záleží na teplotě kde jsou uloženy podle toho probíhá
mléčné kvašení.